Tilbake til forsiden GaiaHarmoni

«Det fins ingen mangel på undere i verden - bare mangel på undring!»

Erkjennelsen av dette var starten på foreningen.

Historikk

Vi nærmet oss et tusenårsskifte som alle mente noe om - men ingen visste hvordan skulle bli. Et utmerket tidspunkt for vårt stiftelsesmøte 5. november 2001. Fem undrende personer, 3 x Kjell + Ole + Geirfinn.

Navnet ble UFO - Hamar, med tanke på uforklarlige fenomener. På stiftelsesmøtet hadde vi besøk av Odd Gunnar Røe, leder for UFO-Norge, en forening som vi også søkte medlemskap hos.

Foredrag

Foreningen baserte seg i hovedsak på foredrag. Dette har gitt oss møter med mange spesielle emner som vi ikke ville vært foruten. Foredragsholdernes egne opplevelser, observasjoner og teorier omkring forskjellige fenomener, har gitt oss mange spennende timer.

Foreningens medlemmer og dets styre har vært ydmyke, vel vitende om hvor lite vi egentlig vet om det meste, alt fra det minste til det største. Vi oppfordrer gamle og nye medlemmer til å komme med forslag til emner og foredragsholdere. Foreningen taler der andre tier. Det er dette som gjør den så spesiell.

Foredragene ble holdt på Ilseng Samfunnshus fram til desember 2005. Deretter har vi holdt til i underetasjen på Hamar Bibliotek.

• Ufo
  • Hessdalsprosjektet
  • sjamanisme
  • medier
  • regresjon/tidligere liv
  • kornsirkler
  • Maya-hypotesen
  • kvantefysikk
  • drømmetydning
  • trommehealing
  • erkeengler  m.m.

Turer

En gang i året har vi en tur som foreningen arrangerer. Så langt har disse turene foregått på høsten. Vi har besøkt interessante områder, og den sosiale delen av turene er for oss veldig viktig.

Det er foretatt flere utflukter hvor medlemmene av foreningen har slått følge. Et eksempel på det var en famile som hadde fått noen spesielle avtrykk i hagen sin. Vi ble oppringt av UFO-Norge, som ville at vi skulle undersøke dette fenomenet. Likeledes har vi flere ganger vært på Pikeskolen på Hamar før den ble revet, samt lignende steder hvor det er observert spesielle energier

Les mer om noen av våre turer

Medlemsblad og medlemmer

Foreningen begynte tidlig med et medlemsskriv, 4 sider, A5-format og svart/hvitt. Navnet var UFO-Klarlig? Fra 2005 kom det i ny utforming og farger, og sideantallet økte med det dobbelte.

Medlemstallet i foreningen har steget jevnt og trutt. Det har gitt oss god inspirasjon til å drive videre. Etter 5 års drift i foreningen ble det på årsmøtet vedtatt å skifte navn til GaiaHarmoni.

Vi mener at dette var en styrke for foreningen. Det nye navnet gjenspeiler  hvor inkluderende foreningen er, og at interessefeltet er mye videre enn det generelle UFO-fenomenet.

Bli medlem i GaiaHarmoni

GaiaKafé

Helt fra foreningens oppstart, har noe av meningen med foreningen vært å dele opplevelser, synspunkter og viten. Vi inviterer derfor til GaiaKafé en gang i måneden. Ingenting er for lite eller for stort til å deles med andre. Du har ordet om du vil. Vil du bare lytte til andre er det helt greit.

Vanligvis inneholder GaiaKafé også meditasjon eller andre aktiviteter. Disse kveldene faller som regel på torsdag to uker etter foredrag- eller filmkveldene.

Forandringer kunngjøres i medlemsbladet vårt, GaiaNytt.

Vi gleder oss til å møte deg!

PS! Vi selger te, kaffe og noe å bite i